Duminica, 7 octombrie, de la ora 11,00, in sala Teatrului pentru Copii si Tineret „Vasilache”, cei mici, dar si parintii si bunicii lor sunt invitati sa vizioneze spectacolul „Ursul pacalit de vulpe”, de Ion Creanga, dramatizare si adaptare scenica Valentin Dobrescu. Regia artistica – Valentin Dobrescu, scenografia – Mihai Pastramagiu, muzica – Mihaela-Doina Macovei-Moraru.

„A fost odata un urs care, pacalit fiind de vulpe, a ramas fara coada. Scurta si simpla povestea, dar povestita de urmasul ursului pacalit, are cu totul alta savoare. Veniti alaturi de el si va veti distra pe cinste!” (Valentin Dobrescu, regizor artistic)

Se pot rezerva bilete prin telefon, la numerele 0756084651 / 0231.514353

Pretul unui bilet de intrare este 6  lei

De la ora 12,30, am programat acelasi spectacol pe care il vom prezenta in scop caritabil!

Scopul prezentarii spectacolului este de a fi alaturi si de a raspunde apelului disperat al fiicei Monei Marian Chirila, regizorul si directorul Teatrului „Puck” din Cluj-Napoca, diagnosticata cu o boala necrutatoare.

Donatiile pot fi facute in CONTUL FUNDATIA AFI -FONDURI PENTRU

MONICA MARIAN RO82BTRL06601205S8111100

Duminica, 7 octombrie, de la ora  12,30 va asteptam la spectacol cu intrarea gratuita, in limita celor 168 locuri ale salii de spectacole!

Nota: Spectacolul „Ursul pacalit de vulpe” inlocuieste spectacolul „Cei trei purcelusi”, programat initial pentru aceasta duminica, din cauza imbolnaviri unui actor.