TricolorBotosanenii vor sarbatori Ziua Unirii la Alba Iulia, unde Platforma Civica Actiunea 2012 este inclusa in programul oficial cu doua momente dedicate tricolorului si Basarabiei. Membrii Actiunii 2012 vor defila in cetate cu 95 de steaguri imense si vor inalta 95 de lampioane pentru UNIRE.

Platforma Civica Actiunea 2012 va marca Ziua Nationala a Romaniei in doua capitale ale Unirii de la 1918: Alba Iulia si Chisinau si ii invita pe toti unionistii sa se alature.

Persoanele care nu reusesc sa plece din localitatea natala spre Alba Iulia sau Chisinau, pot organiza propriile evenimente referitoare la Unire, afisand bannere si steaguri tricolore in centrul orasului in care locuiesc sau sa participe la campania ARBOREAZA TRICOLORUL PENTRU UNIRE.

La Chisinau, Platforma Civica Actiunea 2012 va organiza momentul central al zilei, un lant uman in jurul Guvernului din Chisinau, la ora 14:00 si va colabora cu celelalte organizatii si grupuri de initiativa care desfasoara evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie.

Persoanele interesate sa sarbatoreasca Ziua Unirii la Alba Iulia sau sa participe la campania ARBOREAZA TRICOLORUL PENTRU UNIRE sunt rugate sa contacteze reprezentantii Platformei Civice Actiunea 2012, filiala Botosani, la numarul de telefon: 0765487828 .

Platforma Civica Actiunea 2012