Spectacol in Centrul VechiSuccesul de care s-a bucurat evenimentul organizat de Consiliul Judetean Botosani in Piata Revolutiei cu prilejul Zilei Romaniei a determinat Executivul institutiei sa ia in calcul realizarea in aceeasi locatie a Revelionului 2014.

Initiativa presedintelui Consiliului Judetean Botosani a venit in contextul in care Primaria Municipiului si-a concentrat ultimele evenimente, organizate pentru botosaneni, in Centrul Vechi, in scopul revigorarii acestuia si transformarii intr-un punct de atractie.

Deoarece conducerea municipalitatii a iesit public, precizand ca doreste sa realizeze evenimentul trecerii dintre ani in Centrul Istoric al Municipiului, Executivul Consiliului Judetean a considerat ca este oportun ca cetatenii sa se bucure de cat mai multe activitati in preajma sarbatorilor de iarna.

In acest context, recomandam conducerii Primariei sa nu abandoneze aceasta locatie- reper pentru municipiu si sa ofere posibilitatea botosanenilor de a participa la ambele actiuni sau de a alege unde doresc sa isi petreaca noaptea dintre ani.