receptie_hotelIn perioada 27 Martie – 13 Aprilie 2014 compania IcepWorld va organiza cel mai mare Targ de cariere in turism la nivel national, pentru ocuparea a peste 2000 de locuri de munca in domeniul hotelier, atat in Grecia si Cipru, cat si in Marea Britanie.

In acest sens, reprezentantii IcepWorld vor fi prezenti in 20 de judete din tara pentru a sustine interviuri de selectie.

Printre orase se numara Buzau, Galati, Braila, Bacau, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Vaslui, Iasi, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Hunedoara, Targu Mures, Sibiu, Ramnicu Valcea, Targu Jiu, Targoviste, Pitesti si Bucuresti:

Botosani: Miercuri, 2 Aprilie, Best Western Rapsodia Hotel (Str. Cuza Voda Nr.4)

Tinerii selectati la targul de cariere vor avea posibilitatea sa lucreze la standarde internationale in hoteluri de 4 si 5 stele, in Grecia, Cipru si Marea Britanie. Joburile disponibile sunt entry si middle level, in toate departamentele din cadrul unui hotel: de la Front Office (receptioner de hotel, asistent receptie, bell boy), pana la Housekeeping (camerista, personal curatenie), Food & Beverage (restaurant, servire, bar, bucatarie), Spa, Entertainment, Mentenanta.

In privinta salariilor, tinerii care vor fi angajati in Grecia sau Cipru vor putea castiga intre 450 si 600 EURO NET/luna, cazarea si cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de catre angajatori.

In Marea Britanie salariile pornesc de la 6,31 LIRE BRUT/ora (echivalentul a 7,6 EURO/ora), ceea ce inseamna un castig lunar intre 1000-1500 LIRE BRUT/luna.

In ceea ce priveste conditiile de eligibilitate, tinerii nu trebuie sa aiba experienta in domeniul hotelier, si aceasta pentru ca la locul de munca in Grecia sau Cipru vor parcurge un program complet de taining pentru dezvoltarea profesionala si personala.