aniversare cine grand 002Cine Grand a organizat vineri seara o degustare de vinuri si branzeturi rafinate, prin care au tinut sa marcheze un an de la deschiderea primului multiplex din Botosani.

La eveniment, pe langa reprezentantii retelei indiene de cinematografe multiplex, in frunte CEO-ul Cine Grand Amitabh Vardhan, au mai participat si primarul Ovidiu Portariuc, impreuna cu cativa functionari din Primarie, managerul Spitalului Judetean „Mavromati”, liberalul Viorel Iliuta, directorul Garzii de Mediu, social-democratul Razvan Rotaru.

aniversare cine grand 004

Edilul sef al municipiului Botosani s-a intretinut minute bune cu Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

aniversare cine grand 005

Dupa aproximativ ora de socializare, toti cei prezenti au fost invitati sa vizioneze filmul „22 Jump Street”.

aniversare cine grand 011

aniversare cine grand 012

aniversare cine grand 013

aniversare cine grand 016

aniversare cine grand 018

aniversare cine grand 019

Preturi reduse pentru elevi, studenti si pensionari

„Va multumim ca ne-ati sustinut in acest an de zile. Incepand cu ziua de maine, le vom oferi botosanenilor, si nu numai, doua surprize. Prima oferta, primul lucru pe care vrem sa-l anuntam este faptul ca incepand cu ziua de maine (astazi – n.r.) vom oferi preturi reduse pentru elevi, studenti si pensionari. Speram ca acest lucru va convinge sa vizioneze mai multe filme. Al doilea lucru pe care vrem sa-l amintim este faptul ca incepand cu ziua de maine (astazi – n.r.) vom lansa o noua versiune a site-ului, mult mai prietenoasa”, a spus Amitabh Vardhan.

aniversare cine grand 021

CEO-ul Cine Grand a avut cuvinte de lauda la cum arata orasul, declarand ca „Botosaniul creste pe zi ce trece”.

„In ceea ce priveste orasul, va rog sa ma credeti pe cuvant ca Botosaniul creste pe zi ce trece. De fiecare data cand vin aici, ma simt mult mai bine si vad o diferenta”, a adaugat Amitabh Vardhan.

Reteaua de cinematografe CineGrand, care mai opereaza in India si Bulgaria, a inaugurat, pe 12 iulie 2013, prima sa unitate în Romania, in Uvertura Mall din Botosani, urmand ca, in aceasta vara, sa deschida un cinematograf in Centrul Comercial Auchan Titan din Bucuresti.