politistPolitistii Biroului Investigatii Criminale – Politia municipiului Botosani efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, furt calificat si tulburarea ordinii si linistii publice, intr-un dosar penal intocmit ca urmare a unei sesizari, din data de 16.09.2014, privind producerea unui scandal, in municipiul Botosani, pe strada 1 Decembrie.

In fapt, s-a retinut ca, in seara de 16.09.2014, un tanar de 33 ani, din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresat de patru barbati, dupa ce, impreuna, ar fi consumat bauturi alcoolice intr-un bar din zona centrala a municipiului Botosani.

Totodata, tanarul a reclamat si lipsa unui telefon mobil (gasit ulterior la locul faptei) si respectiv a unui portmoneu.

Acesta s-a prezentat la Politia municipiului Botosani ieri, 18.09.2014, pentru a fi audiat cu privire la cele intamplate.

Politistii au identificat una dintre persoanele implicate in scandal, in persoana unui barbat de 41 ani, din municipiul Botosani.

In cauza s-au intocmit de asemenea acte procedurale sub aspectul comiterii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice, fapta retinuta in sarcina tuturor persoanelor implicate in producerea scandalului.