tigari contrabandaIn seara zilei de 12 octombrie a.c., in jurul orei 21.00, politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Siret, judetul Suceava, au observat doua persoane care transportau bagaje voluminoase si care au evitat artera de control a punctului, sarind gardul perimetral al P.T.F. Siret.

Imediat s-a procedat la interceptarea persoanelor in cauza, moment in care acestea au abandonat bagajele in vegetatie si au incercat sa fuga.

In urma actiunii, politistii de frontiera au retinut pe cetatenii romani D. Lucian, in varsta de 29 de ani si S. Constantin, de 37 de ani, ambii domiciliati in judetul Botosani.

La cercetarea zonei, politistii de frontiera au descoperit, la aproximativ 300 m de P.T.F. Siret, ascunse in vegetatie, 5 colete ce contineau 750 pachete de tigari de provenienta ucraineana, de diferite marci.

Politistii de frontiera suceveni efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei de stat si contrabanda, iar tigarile in valoare de 9.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.