telefonJandarmii au restituit proprietarului un telefon mobil in valoare de aproximativ 2000 de lei, care i-a fost sustras acestuia in seara zilei de vineri, 20 noiembrie 2015, in Centrul Vechi al municipiului Botosani.

Tanarul in varsta de 15 ani a fost acostat si i-a fost luat efectiv din mana telefonul, dupa ce initial i s-au cerut bani pentru cumpararea unui „joint”. Ulterior, autorii faptei s-au facut nevazuti pe aleea din spatele fostului magazin Modarom.

Pagubitul nu a indraznit sa-i urmeze pe cei doi care i-au luat telefonul, un barbat de 19 ani si o fata de 17 ani, dar in zona fostului cinema Luceafarul a observat un echipaj de jandarmi, caruia i-a relatat cele intamplate si a furnizat semnalmentele faptuitorilor.

In baza semnalmentelor primite, jandarmii au inceput cautarile, iar in fata unui amanet de pe strada Grivita i-au identificat, inainte de a apuca sa amaneteze telefonul.

Cei doi nu au putut nega fapta, mai ales ca telefonul se afla la ei, fiind condusi la sediul Jandarmeriei, unde li s-au intocmit actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, dosarul urmand a fi inaintat pentru continuarea cercetarilor la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani.