În timp ce se afla la volanul unui autoturism staționat, dar cu motorul pornit, pe un spațiu verde din incinta Pieței Agricole Verești, duminică, 24.09.2017, ora 11.20, din cauze necunoscute, o femeie de 30 de ani din județul Botoșani, ce nu posedă permis de conducere, a introdus maneta de viteze în treapta întâi, s-a speriat și a apăsat pedala de accelerație, ocazie cu care, după ce a parcurs câțiva metri, a acroșat și accidentat ușor o femeie de 47 de ani, tot din județul Botoșani, aflată în picioare în fața unei tarabe din incinta pieței, după care s-a izbit de un zid din beton.

Cele două femei au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătoarei auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că femeia de 30 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.